Kрыm. Otdых нa Keрheнckom пoлуoctрoce 
BELANGRIJKSTE • DE VERWIJZINGen VAN TOERISTen • ZOEK Gl222222    
Recreatie in KERCH
 • Kruidt en publika
 • Behuizing en voeden
 • Vakantieoord meewerken oorzaaken
 • Historische evenementen
 • Kerch, Tsarskii kurgan
 • Kerchenskii gestort
 • Yakovenkovo, Opuk, Chauda
 • Shchelkino en Kazantip
 • Arabatskaya pijl
 • Het overzicht op van parkeert en stranden
 • Zekerheid en giena
 • Verspert, restaurants, cafe
 • Vermaken
 • Sobitiya en vieringen
 • Daiving
 • Onderwijs toerisme
 • Arkh. Expedities
 • De plaatsen van forceren
 • Rijden met betrekking tot bezdorozhiu
 • Bejaag en rybalka
 • Verbinding, dienst lijnen
 • Bankwezen behuizing
 • Adviezen avtoturistam
 •  
  Zdravnitsy KERCH
 • Kuuroord 'Zeil'
 • Pansionat 'Kasteel'
 • Pansionat 'Zarya'
 • Pansionat 'Kiev'
 • Pansionat 'Hoopen'
 • De basis van recreatie 'Dolfijn'
 • De basis van recreatie 'Priboi'
 • B/omstreeks 'De steppe dauw'
 •  
  Ander
 •  
  Kaart
  Sm111111
   

  Bejaag en rybalka

  Chaudinskoe okhotniche de economie van Leninskogo gebied situeert de ugodiami op uitgebreide uitgebreidheden van polupustyn en de dorre steppes van het zuiden deel van Kerchenskogo schiereiland op de kaap Chauda. De stadsdelen van dorre begroeiing amply peremezhaiutsya zabolochennymi lugami. Deze ideale voorwaarde voor de vogelstand, konijnen, vossen en anderen zhivnosti, waarover is mogelijk gelicensieerd jacht maken op.

  Eenvoudige reis met betrekking tot landelijk gruntovkam en zelfs met betrekking tot totaliter behoorlijke rijweg ontbeert niet borrel met nieuwsgierig lisyatami, delovitymi door egels, tarakhtyashchimi in vzlete op welke wijze helikopters fazanami, en door ablaze lange pyatkami konijnen.

  wet Niet, hoe postrelyat, en hier is posnimat alle dit zhivnost op videokameru of tsifrovik – materie prettig, azartnoe en niet zodanig hoewel gemakkelijk.

  Fantastische mogelijkheden landstreek zal (vooralsnog uitlenen, hoewel van noch vergelijking met wat was zelfs 20 jaren geleden) voor rybalki en over het algemeen kennis met de levende wereld van de zee.

  Zee dit niet enkel baden, dit anderse en rybalka, ja en over het algemeen deze zeer interessante fragment, bij wie alles wordt, allemaal levens, iemand kogo verhuisd-die bij voortduring poedaet en, toch, verblijf behoorlijk wat anderse smakelijk en op onze gedeelte.

  Niet alles chernomorskie obitateli billijk: Ene "indigeen", ander - in gasten. Wij willen zeggen, sterlyad - presnovodnaya vis, maar treft in opresnennykh priustevykh de stadsdelen van de zee, hoewel tijdperk door te brengen naar de om haar hier is ongedeeld niet door alle middelen, en prokhodnye vissen (ander osetrovye, blackhead) - deze als vroeg als permanente inwoners van Zwarte zee, hoewel proliferate zij niet hier.

  Terzijde van deze vissen, naar Zwarte zee naar prokhodnym houden seldi (chernomorskaya seld en dunaiskii puzanok) stand. Seldi, obitaiushchie op de kustlijnen van Kaukasus, door de plaats van spawning kozen Don uit, namelijk ervaren Kerchenskii naar De zee van azov en opstijgen anders op 100 - 150 kilometers omhoog met betrekking tot rivier gestort. Na spawning seld verblijf naar De zee van azov, en in de herfst respectievelijk gaat naar Zwarte zee op zimovku. "Was zodanig vis welk zelfs de meest bezdarnyi zasolshchik kon niet peresolit. Wegens vet kerchenskaya seledka absorbeert niet toegeefl zijnen voor brine...", Zo misschien zullen een van hoofdstukken in "De geest-relaasen omstreeks de smakelijk beginnen en gezonde etenswaar" welk wij willen laten aan de kleinzoonen voor vyshepoimenovannoi seledki over.

  Azovskaya khamsa winters naar Zwarte zee, en nerestitsya in Azovskom. Dit smal bolsherotaya argent rybka door de lengte tot toe 20 santimetrov na de zomer zwaar-overhandigd eten geven door ruimere kuddeen doorgaat zimovku door Kerchenskii gestort. Hier zijn tegemoe treden vissers. Chernomorskaya khamsa, anders dan azovskoi, levens alsmaar in een zee.

  Besta vissen plegen migratie naar Zwarte zee van Middellandse zee - dit bonito, pelamida, tunets. In de zomer van de zij benutten Zwarte zee hoe rijke wei, en op winterachtige terugkomst in hartelijke wateren.

  Hoeveel van alle types Zwarte zee bevolkt? Buiten twee met de half van 1000, van welk 500 types odnokletochnye, omstreeks 160 backboned (vissen en zoogdieren, van het overblijfsel van de bespozvonochnye verschillende groeperingen, tussen hen de meest verkwistend worden cancroid (elk meer van 500 types), de weekdieren (200 types) gepresenteerd. Voor vergelijking kan worden gezegd die Middellandse zee zee bogache door de types in 3,5 tijdperk, en Azovskoe bednee in 4 tijdperk. En hier is met betrekking tot ryboproduktivnosti (geschiktheden te schenken te vissen van de eenheid van het vlak) Zee van azov werd in 60 - 70 gg beschouwd. Best van wereld.

  De flora van Zwarte zee sluit in ons van 270 types brink, burykh, van rode don algen en 350 types mikroskopicheskikh planktonnykh in. Alg noktiliuka (nochesvetka), werd khishchnitsei. In de om haar niet khlorofilla, en lijkend op ze op doddige doorzichtige appel met de staart-zhgutikom. De titel ze kreeg voor ableness naar de schittering. In die tijdvakken, wanneer nochesvetka in de menigte-toonladder boel schijnt op het vlak van de zee, schip, boten, vissen en baadden mensen laten voor soboi duidelijk verdacht bubbly ontsteken.

  De meest geweten van bicuspid weekdieren - media, bereiden van hen omstreeks 100 bliud, edyat en zhivem (van limonchikom tamelijk goed), maar volgens alle administratie better alle plov van midii toe.

  Massieve kinkhoorns weekdieren hebben, balyanusy (marine eikels), sterk pantsiri - kraby. Kankeren-kluizenaaren pryachat zacht briushko in vreemd fortesses - het leeggoed kinkhoorns van briukhonogikh weekdieren.

  Als tegen het dit "bronenostsam" meduzy hebben niet niets toegeefl zijnen voor, zwaar, op 98 procent bestaanan uit waterhoudend. Het is toch, zij ingewikkeld worden beslecht en wapenden strekatelnymi door portie kooi voor de defensie en de verovering van de mijnbouw. NAAR de Zwarte zee tal van types meduz, maar meerderheid van hen ondiepte - tot toe 1 cm in de diameter. Zato de meest ruim meduza rizostoma (kornerot) heeft paraplu tot toe 60 cm in de diameter. Beneden polusfericheskim molochno-witte paraplu rizostomy hangen van de massieve onderrichting van ingewikkelde vorm welk eigentijds srosshiesya rotovye uithollingen, bekleding door puckers en beeindigd acht kornevymi vyrostami. Paraplu heeft geducht annular muskulaturu.

  Aureliya, of ushastaya meduza, eigenen uploshchennym paraplu door de diameter tot toe 40 cm met rose of viooltje hoogtepunt, in het centrum van de koepeltent uitstekende skvoz dekens vier donkere viooltje zhelezy. Onder de paraplu mond omcirkeld door vier lange klingen.

  Van marine zoogdieren talrijke dolfijnen: Belobochka, azovka, afalina. Belobochka de meest wordt verbreid, in de lengte tot toe 2 versmaaten heeft, dichtbij ruimer kantelt gaat in opene zee, bikt khamsoi en shprotom. Op belobochku lijkend op afalina, maar ze krupnee (tot toe 3 versmaaten van de lengte). Afalina uitstekend zinkt, daarvandaan kan op de bodem merlanga, barabuliu, skatov afpakken. Azovka heeft niet ryla, lengte zijn tot toe 1,5 versmaaten, zomer gedragingen naar De zee van azov, en winter - in Zwarte. Behoudt drijvend op de kustlijnen, bikt kuste don vissen. De industrie van de dolfijnen naar Zwarte zee wordt verboden.

  Net zo alle overheen de wereld, in ons worden de mogelijkheden van kunstmatige vosproizvodstva de waarde types van vissen en bespozvonochnykh beest gestudeerd. Op de plas Uzunlar op de bezuiden Kerchenskogo schiereiland wordt nagulnoe kefalevoe economie gemaakt. In de voorjaar van molod kefali zakhodit van Zwarte zee met betrekking tot speciaal shliuzam in de plas, waar hartelijk melkovode zullen naar haar mogelijkheid bijster nou worden uitlenen, en dan yearling kefal terugkomsten in de herfst van back gevoed.

  Voor kunstmatige voortplanting naar de Krim zavezli dalnevostochnuiu kefal - pelengasa. Nu het horrendously verkreeg valuta en veel ruimere afmeting bereikt, dan op ons op rodine. Vang het het hele jaar op, hoewel bestaan kleine zomer verbod.

  Molod de waarde rassen van de vissen wordt in speciaal sadkakh op gazodobyvaiushchikh platformen verbouwd. Ruimere vooruitzichten in verbouwend op de platformen en in sadkakh media heeft. Als jullie orde dit delikates in het restaurant, dan want sommige wordt het ergens op marinier "landgoed" verricht.

  Behalve marine rybalki anderse menigte bestaat van pondages en waterplassen. Vang vis en in de systemen Noord van-krymskogo kanaal op.

  Nu omstreeks de regels rybolovstva in de Krim. Het is allereerst, moet in de rekening nemen die mee onze kustlijnen vele stadsdelen zijn de gedenktekens van de natuur, zapovednymi urochishchami of zakaznikami, waar worden van matochnye pogolovia waarde rassen gehoed: Osetrovykh, kefali, bychka. Aan een evenwicht, dit en in uw belangstellingen. Zodanig stadsdelen algemeen bevinden zich verre van stranden, van prichalov en stad, bijvoorbeeld, op de kaap Kazantip. Besta tijdelijke beperkingen op lov losse rassen. Wordt mijnbouw chernomorskikh krevetok (shrimsa, of chilima) van 1 Juni met betrekking tot 31 Augustus, en mijnbouw midii van 1 Juni met betrekking tot 30 September verboden. Ok, en wat op te vangen alle gelijke het is mogelijk, moeten niet voor de dag overtreffen van 5 kilogrammen in de hoeveelheid.

  Igor Uliankin  Complementarily op dit thema:

  Aanhanger-bording, kait-serfing, daiving en waterige vermaken
  Onderwijs toerisme, geologische collecties
  Archeologic expedities en rolevoe boetserend
  De plaatsen van de macht
  Alpene fiets en andere types catania met betrekking tot bezdorozhiu