Kрыm. Otdых нa Keрheнckom пoлуoctрoce 
BELANGRIJKSTE • DE VERWIJZINGen VAN TOERISTen • ZOEK Gl222222    
Recreatie in KERCH
 • Kruidt en publika
 • Behuizing en voeden
 • Vakantieoord meewerken oorzaaken
 • Historische evenementen
 • Kerch, Tsarskii kurgan
 • Kerchenskii gestort
 • Yakovenkovo, Opuk, Chauda
 • Shchelkino en Kazantip
 • Arabatskaya pijl
 • Het overzicht op van de parken en stranden
 • Zekerheid en giena
 • Verspert, restaurants, cafe
 • Vermaken
 • Sobitiya en vieringen
 • Daiving
 • Onderwijs toerisme
 • Arkh. Expedities
 • De plaatsen van forceren
 • Rijden met betrekking tot bezdorozhiu
 • Bejaag en rybalka
 • Verbinding, dienst lijnen
 • Bankwezen behuizing
 • Adviezen avtoturistam
 •  
  Zdravnitsy KERCH
 • Kuuroord 'Zeil'
 • Pansionat 'Kasteel'
 • Pansionat 'Zarya'
 • Pansionat 'Kiev'
 • Pansionat 'Hoopen'
 • De basis van recreatie 'Dolfijn'
 • De basis van recreatie 'Priboi'
 • B/omstreeks 'De steppe dauw'
 •  
  Ander
 •  
  Kaart
  Sm111111
   

  Onderwijs toerisme, geologische collecties

  Kerchenskii schiereiland kan ongedeeld door het museum met geologisch, plantkundig, door zoological en historische schatten heten. Poosje, niet enkel bezoeken van dit museum maar ook werk erbij exposeert (alsmede en hen vyvoz) eist niet noch voldoening op. IN De Europa van zodanig plaatsen werd een gebeten weerhouden. Whereat de natuur van de landstreek in vele plaatsen niet drijft zichzelf zelfs traceert van XX beinvloeden van de eeuw, en in vele plaatsen de lichtende eigenschappen bewaart van de middeleeuwen en oudheid. Besta en zogenaamde reliktovye voedingsbodems – op zoek hen in het bijzonder niet aanbevolen. Is ongedeeld op dachnykh stadsdelen kerchan van niet zeldzaamheid oeroude zwarte landen welk werden beneden dubravami en lugovymi steppes in elk meere gunstige en vochtige voorwaardes van ancientness gevormd.

  Daarvandaan hier traditioneel spoed maken op de zomer praktische werkers de studenten van de vele hogere scholen van Oekraine, Rusland en andere landen. De cognition van de geheimen van de natuur whereat in de beste weg valt met cognition zijn lask samen: Zeeen, van de zon, vissen en midii.

  Niet zonder het genoegen studenten en afgestudeerdeen terugkomst hier en met de ecologische klaveren van-jongens scholen. Op de commerciele basis van onderwijze prirodovedcheskikh programma's wordt niet gedraagd. En misschien dit correct. Toeristische infrastructuur anders zwak, ja echter kinder groeperingen kunan niet worden gebouwd door ongedwongene afbeelding – is ongedeeld op de verkoop putevok.

  Eerder noodzakelijke duidelijke en langlopende bijstand van de toestand naar kinder prirodovedcheskim teams.

  Kerchenskii schiereiland, vooral, obryvy Kerchenskogo van straat – een van best in het land van de plaatsen voor het verzamelen van geologische collecties.

  Totdat te besluiten Stones zijn mineralen bepaalde chemische compositie, of alpene rassen samengestelde uit diverse mineralen onder andere correlaties, noodzakelijk om meerdere geologische collecties te zien, bijvoorbeeld, in Simferopolskom indigeen museum studeert, het museum van de natuur van Krymskogo gebied van het landschap belang in Alushte, op de geografische faculteit van Simferopolskogo universiteit. Deze wil bijstand om de doelen van uw collectie vast te stellen en om elk inzichten in noodzakelijke stalen, hun verkaveling en laatste compositie te produceren.

  Te besluiten Stones het is mogelijk overal toe, van maar better alles in zogenaamd obnazheniyakh: Op razmyvaemykh rivieren en zee kustlijnen, in de loopbanen, obryvakh, dorozhnykh hellingen en t. D., Waar de strata van verschillende alpene rassen smenyaiut elkander en staan bewijsmateriaal omstreeks helemaal verschillende dat marinier, die sukhoputnykh voorwaardes in het verleden van daaromheen natuurrampen door: Vulkanizmom, skladkoobrazovaniem, razmyvom, otlozheniem nanosov en t. D. In de voorstad van Kerch de menigte van de loopbanen. De meest interessant van hen de loopbanen van kvartsevogo zand (grondstof voor fabricage van glazen) van en ijzer erts.

  Kvartsevyi zand verschilt door bijzondere vluchtigheid, zodat met betrekking tot hem het is mogelijk in de zomer van katatsya op snouborde en alpene ski's of eenvoudig draaien zich karretje-wielen, omdat het is anders en zeer zacht.

  Ijzer erts kan eigentijds van ons zogenaamd oolity (yaichki of ikrinki) – is blij van de loszinnige verroeste kleur van de onderrichting of dichte gelaagde rotsblokken.

  Deze strata nachineny door de mineralen gevormd in de krakken en de dieptes van de rassen van circulerende erin ingewikkelde chemische verdunningen, en door okamenevshimi residuen of kentekenen oeroud organizmov: Het loof van de varens en door de naalden naaldendragend, van pantsirei vist en weekdieren, chlenistykh tel en krylyshek insecten, van het gebeente yashcherov en eerst zoogdieren.

  De meeste verbreid in de canton van De kerch van geologische suveniry deze kinkhoorn van oeroude weekdieren. In de strata van de ijzerene erts van hen pantsyri prevratilis in samorodnoe ijzer, lijken zij zeer effektno gespeel door roodachtige-burymi en issinya zwarte toonen.

  Krasiveishie crystall mineralen kerchenit en anapait kunnen juist op de kinkhoorns zetelen. Maar veel meer dikwijls ongedeeld treffen naar de krakken van glybovykh obrazovanii erts. Kerchenit lijkend op naar de molteken igolchatye de sterren van donkere-blauwe kleur, en anapait op de fluwelene ondiepe aanslibbing van crystalls.

  In dikkere ertsen treft en okamenevshie boom. Daardoor nekoi oeroude catastrofe de strata van de boom zamestilis de diversifiedly door schilderde strata van edele stenig – onixa, serdolika, khaltsedona.

  Tel naar de zelve verbreid hier kerchenskogo kalksteen, naar die het podatlivost verwerend draagt de meeste onwaarschijnlijke vormen aan. Hereto het uitstekend wordt gefatsoeneerd en lakiruetsya.

  De munitie van de jager achter de stones niet complex: Geologische hamer, zubilo, lopatka, zakboekje, skladnoi versmaat of yard-afmeting, obertochnaya krant, klein meshochki voor sypuchikh rassen, vata voor breekbare stalen.

  Stalen otkalyvaiut van de steniging door de geducht en accuraate staking, preliminarily blueprinted plaats met de vergoeding voor sloistosti en krakken. Op het moment van de staking moet opletten, om de toerbeurt van de niemand was niet, scherven kunnen poranit omringend, ja van en zelve belangrijk berech hand en ogen, zelfs zazhmuritsya op het moment van de staking.

  Niet gonites achter de afmeting van stenig, hoewel voor school en institutionele collecties het moet 5 cm in poperechnike gaan over. Selecteerde staal pakket in obertochnuiu krant of meshochek, waar wordt gestoken en etiket. Erop schrijven het aantal van staal, datum en de plaats van de samenstelling, en als mogelijke en de titel van het ras of mineraal uit. Deze gegevens worden in het zakboekje - 'De zuivel van de samenstelling" vermenigvuldigd.

  Stalen toen bed in van hout (of van ander ontzagwekkend materieel) doos, zodat zij werden niet aangestreken en niet vriend pulseerden omstreeks vriend in de verscheping. Archief op de etiketen en in de zuivel noodzakelijk om eenvoudige potlood te maken, toen zij zullen niet van vlagi ontaarden. In de zuivel wil, overigens van en de blauwdruk van uw traces met de plaatsen van de selectie van de stones, van zarisovki de strata van alpene rassen en leefde van de mineralen, de beschrijvingen van de eigenaardigheden van moderne geologische werkwijzen: Obvalov, van de aardverschuivingen, razmyva door de regenwater, rivier, zee, vetrovoi oppervlakk beschadiging.

  Van vooral effektnykh stalen altijd prettig te maken is niet ongedeeld training hulp, maar ook prachtig veshchitsu. Niet enkel samotsvety maar ook de meeste verbreid in de Krim diabaz, mramorovidnyi kalksteen, zelfs rakushechnik in goede schoencreme sreza kan roman en izyskannyi de schilderstuk van de "zielenroersel merken. Stones kan gebruikt in indoor, priusadebnykh, dachnykh tsvetochnykh gorkakh, alpen sadikakh, in de composities met de kleuren, wortels en loof en t zijn. P.

  In de zone melkovodia en chut hoger boven het rotsblok en steengruis altijd helder met de afzonderlijk inner zernistostiu, en hier is zonder vlagi volledige hun verf en knippatroonen gasnut. Hen zonder de moeilijkheid om door de meeste gebruikelijke vernis te verversen. Als in otdelke appartementen van of dachnogo cabine jullie repare in gipse muren of op de dorpel van het een-tweetje prachtig golysha en zullen dekken hun door de vernis (ieder stratum van de vernis zullen de structuur van stenig elk meer obemnoi maken, sloistost - kontrastnee), deze willekeur gaen niet slecht geheugen over de zee.

  Het is tenslotte die, die werken achter de tafel en in open windows, benutten prachtige en zware Stones is eenvoudig voor de vasthechting van de kranten.

  Igor Uliankin  Complementarily op dit thema:

  Aanhanger-bording, kait-serfing, daiving en waterige vermaken
  Archeologic expedities en rolevoe boetserend
  De plaatsen van forceren
  Alpene fiets en andere types catania met betrekking tot bezdorozhiu
  Bejaag en rybalka